S’mores dip

S’mores dip

  • Benodigdheden:
  • 300 gr marshmallows
  • 300 gr chocolade callets
  • Karamel saus
  • 30 gr hazelnoten
  • Koekjes naar keuze.
  • Extra:
  • Skillet 30 cm (kleiner kan ook maar pas het recept aan)
  • Bereidingstijd: ca. 30 minuten
  • Bereiding:
  • Stook de BBQ op naar ca. 230 graden indirect.
  • Rooster de hazelnoten in een pannetje.
  • Verdeel de chocolade callets over de bodem van de pan.
  • Stapel nu de pan vol met de marshmallows.
  • Zet de skillet nu op de BBQ tot de marshmallows zacht en goudbruin zijn geworden.
  • Haal nu de skillet van de BBQ en schenk karamel saus naar smaak over de marshmellows.
  • Hak de geroosterde hazelnoten fijn en verdeel deze er ook overheen.
  • Zet de pan nu op de de tafel op een onderzetter want de pan is heet.
  • Nu kun je lekker de koekjes dippen in de pan.
  • Eet smakelijk.

2+