Kebab

Kebab

  • Benodigdheden:
  • 500 gram gehakt
  • 1 ei
  • 1 ui
  • 2 tenen knoflook
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1 tl gemalen komijnzaad
  • 1/2 tl cayennepeper
  • 2 el platte peterselie
  • 2 el koriander
  • Beetje paneermeel
  • Peper
  • Zout
  • Extra:
  • Spiesen

Voorbereidingstijd: ca. 30 min

Bereidingstijd: ca. 12 min

  • Bereiding:
  • Stook de BBQ op naar ca. 200 graden direct.
  • Hak de peterselie, koriander, knoflook en ui fijn.
  • Meng dit en alle andere ingrediĆ«nten door het gehakt.
  • Breng dit op smaak met wat peper en zout.
  • Verdeel het gehakt in 6 gelijken delen en vorm er een worst van.
  • Steek door elke worst een spies.
  • Gril de kebabs tot een kerntemperatuur van 70 graden.
  • Eet smakelijk.
  • Serveer tip: Flatbread, salade en tzatziki.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.